Snídaně:
- domácí kváskový žitný chleba s pomazánkou z riccotty a nastrouhané bílé ředkvičky (vodnice)
Svačinka:
- banán a špaldové sušenky
Oběd:
- hovězí vývar se zeleninou a mušličkami z ešusu v přírodě na Malém Javorníku;
- zeleninové placičky s bramborem a petrželkou (povařená mrkev, kedluben, vodnice, brokolice a květák rozmačkaná a smíchaná s jemnými ovesnými vločkami a vajíčkem, osmažené na kokosovém oleji nebo pečené v troubě bez tuku)
Svačinka:
- špaldové kytičky s jablkem a mrkví
Večeře:
- salátek z lístků hořčice, chrizamtény, rukoly a ředkviček se zálivkou z medu, balsamika a citronu s chačapuri ze špaldové mouky
Pitný režim po celý den:
- čaj Smolíček od Grešíka s medem a voda
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář