Snídaně:

  • domácí kváskový žitný chleba s pomazánkou z riccotty a nastrouhané bílé ředkvičky (vodnice) 

Svačinka:

  • banán a špaldové sušenky

Oběd:

  • hovězí vývar se zeleninou a mušličkami z ešusu v přírodě na Malém Javorníku;

polévka ešus

  • zeleninové placičky s bramborem a petrželkou (povařená mrkev, kedluben, vodnice, brokolice a květák rozmačkaná a smíchaná s jemnými ovesnými vločkami a vajíčkem, osmažené na kokosovém oleji nebo pečené v troubě bez tuku)

placky


Svačinka:

  • špaldové kytičky s jablkem a mrkví

kytičky


Večeře:

  • salátek z lístků hořčice, chrizamtény, rukoly a ředkviček se zálivkou z medu, balsamika a citronu s chačapuri ze špaldové mouky 

salátek


Pitný režim po celý den:

  • čaj Smolíček od Grešíka s medem a voda
FB tw in p Email

Komentáře

Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.

Přidejte komentář

Doporučit odkaz emailem