Snídaně:
- ovesná kaše (jemné ovesné vločky s klíčky povaříme cca 5 minut v rýžovém mléce, pak přidáme ovoce, případně další suoroviny)
- šťáva z čerstvého pomeranče bez chemického ošetření
- 3 lžičky našeho medu
Svačinka:
- bílý jogurt s jahodami
Oběd:
- kroupová polévka se zeleninou (zvlášť povaříme ječné kroupy, mezitím si očistíme zeleninu - mrkev, petržel, jarní cibulka, mladý česnek, nový brambor a vše zpěníme na másle a necháme provařit, pak přidáme kroupy, čerstvou majoránku a špetku soli)
- hovězí maso po asijsku s mrkví a červenou řepou podávané s rýží z rýžovaru bez soli (hovězí roštěnku pokrájíme na kostečky a osmahneme na kokosovém oleji, přidáme zeleninu dle chuti jako je mrkev, jarní cibulka, čefvená řepa, mladý česnek, zázvor vše na jemné plátky a podáváme s rýží, verze pro dospěleé: přidáme nakrájenou chilly papričku, sojovou omáčku, rybí a ústřicovou omáčku)
Svačinka:
- red velvet cake s krémem z ricotty (aneb buchta z červené řepy, recept najdete ZDE)
Večeře:
- dojídáme polévku, kterou jsme měli na oběd
- krajíc kváskového žitného chleba s máslem a ovčí goudou
Pitný režim po celý den:
- čaj z maliníku s medem a voda
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář