Snídaně:

  • domácí kváskový žitný chleba (recept najdete ZDE) s domácí lučinou (překapaný jogurt) a rajče nebo paprika
  • voda, čaj z květu černého bezu
  • 3 lžičky našeho medu

Svačinka:

  • bílý jogurt s banánem

Oběd:

  • dýňová polévka z dýně hokkaido a dýňovým olejem (Recept: ve vodě povařím dýni do měka, kterou jsem před tím pokrájela na kostičky, poté rozmixuji a dle chuti dochutím - špetkou soli, špetkou kurkumy a kari, na závěr zakápneme dýňovým olejem a dýňovými semínky)

dýňová polévka

  • telecí maso na nudličky s domácími těstovinami (Recept: telecí maso jsem si den dopředu nakrájela na nudličky, lehce osolila, opepřila, opaprikovala a přidala čerstvý tymián, zakápla olivovým olejeme a nechala v lednici, pak jen zprudka nechala zatáhnout a podléla vodou a chvíli podusila. Mezitím jsem si uvařila domácí těstovin ve slanné vodě a pak vše jen podávala na jednom talíři)

telecí s nudlemi 


Svačinka:

  • dýňové bábovičky ze špadlové mouky aneb zase "zdravé" mlsání

dýňové bábovičky


Večeře:

  • dojídáme polévku, kterou jsme měli na oběd
  • kukuřičná placka s tuňákovou pomazánkou (Recept: smíchala jsem tuňáka s domácí lučinou, která nám zůstala od snídaně, kdo si troufne a má rád, tak může přidat i čerstvou šalotku na jemno nakrájenou a zakápnout citronem)

Pitný režim po celý den:

  • čaj z květu černého bezu s medem a voda
FB tw in p Email

Komentáře

Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.

Přidejte komentář

Doporučit odkaz emailem