Snídaně:
- domácí kváskový žitný chleba (recept najdete ZDE) s domácí lučinou (překapaný jogurt) a rajče nebo paprika
- voda, čaj z květu černého bezu
- 3 lžičky našeho medu
Svačinka:
- bílý jogurt s banánem
Oběd:
- dýňová polévka z dýně hokkaido a dýňovým olejem (Recept: ve vodě povařím dýni do měka, kterou jsem před tím pokrájela na kostičky, poté rozmixuji a dle chuti dochutím - špetkou soli, špetkou kurkumy a kari, na závěr zakápneme dýňovým olejem a dýňovými semínky)
- telecí maso na nudličky s domácími těstovinami (Recept: telecí maso jsem si den dopředu nakrájela na nudličky, lehce osolila, opepřila, opaprikovala a přidala čerstvý tymián, zakápla olivovým olejeme a nechala v lednici, pak jen zprudka nechala zatáhnout a podléla vodou a chvíli podusila. Mezitím jsem si uvařila domácí těstovin ve slanné vodě a pak vše jen podávala na jednom talíři)
Svačinka:
- dýňové bábovičky ze špadlové mouky aneb zase "zdravé" mlsání
Večeře:
- dojídáme polévku, kterou jsme měli na oběd
- kukuřičná placka s tuňákovou pomazánkou (Recept: smíchala jsem tuňáka s domácí lučinou, která nám zůstala od snídaně, kdo si troufne a má rád, tak může přidat i čerstvou šalotku na jemno nakrájenou a zakápnout citronem)
Pitný režim po celý den:
- čaj z květu černého bezu s medem a voda
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář