Snídaně:

  • ovesné vločky s ovocem (Recept: přes noc jsem si namočila jemné ovesné vločky s klíčky do mléka (buď rostlinné nebo kravské, ale od farmáře) a ráno je promíchám a přidám čerstvé ovoce (borůvky, banán, jablíčko, broskev, meruňky, co zrovna máme doma) a přisypu lněné semínko a zakápnu medem)
  • voda, čaj z čerstvé máty, skořice, medu a limetky
  • 3 lžičky našeho medu

Svačinka:

  • bílý jogurt 

Oběd:

  • polévka z uzeného hovězího jazyka s kroupami a zeleninou (Recept: do měkka povaříme uzený hovězí jazyk a oháňku, poté přidáme na másle opraženou kořenovou zeleninu s cibulkou a česnekem a dochutíme čerstvou majoránkou, polévku vůbec nepřisolujeme a podáváme s vařenými kroupami) 

uzená polévka

  • zapečená zelenina s vařeným bramborem (Recept: do formiček jsem naplnila směs různé zeleniny - nastrouhanou cuketu, hrášek, cibulku, mrkvičku, petrž a vajíčko a dala na pár minut zapéct do trouby)

zeleninové bábovičky


Svačinka:

  • krupicová kaše

Večeře:

  • žitno-špaldové bagetky se lněným semínkem a kmínem podávané s máslem a čerstvou zeleninou 

bagetky


Pitný režim po celý den:

  • čaj z čerstvé máty, skořice, medu a limetky a voda
FB tw in p Email

Komentáře

Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.

Přidejte komentář

Doporučit odkaz emailem