Snídaně:

  • domácí žitná ciabatta s máslem a sýrem gouda
  • voda, čaj
  • 3 lžičky našeho medu

Svačinka:

  • meloun, broskvička

Oběd:

  • studená okurková polévka (Recept: okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, které rozmixujeme, poté jemně osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a dle chuti zjemníme smetanou, necháme vychladit v lednici alespoň půl hodiny a podáváme s čerstvou mátou) 

okurková polévka

  • těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (Recept: kukuřičné těstoviny uvaříme dle návodu a smícháme s tuňákem, hráškem, sušenými rajčátky a cibulkou)

těstovinový salát


Svačinka:

  • bábovičky z červené řepy a špaldové mouky 

řepové bábovičky


Večeře:

  • žitná ciabatta s máslem a vepřovou šunkou bez rychlosolí a E

Pitný režim po celý den:

  • čaj s medem a voda
FB tw in p Email

Komentáře

Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.

Přidejte komentář

Doporučit odkaz emailem