Snídaně:
- domácí žitná ciabatta s máslem a sýrem gouda
- voda, čaj
- 3 lžičky našeho medu
Svačinka:
- meloun, broskvička
Oběd:
- studená okurková polévka (Recept: okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, které rozmixujeme, poté jemně osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a dle chuti zjemníme smetanou, necháme vychladit v lednici alespoň půl hodiny a podáváme s čerstvou mátou)
- těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (Recept: kukuřičné těstoviny uvaříme dle návodu a smícháme s tuňákem, hráškem, sušenými rajčátky a cibulkou)
Svačinka:
- bábovičky z červené řepy a špaldové mouky
Večeře:
- žitná ciabatta s máslem a vepřovou šunkou bez rychlosolí a E
Pitný režim po celý den:
- čaj s medem a voda
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář