Snídaně:
- domácí kváskový žitný chleba s rybičkovou pomazánkou
Svačinka:
- domácí jahodové piškoty (těst na piškoty: špaldová mouka, žloutek a zvlášť sníh z bílku, rozmixované jahody, kypřící práček bez fosfátu a lžíce medu)
Oběd:
- zeleninový vývar s ovesnými vločkami;
- koprovka s bramborem, telecím zadním a vajíčkem (koprovka zahuštěna špaldovou moukou a zjemněná kokosovým mlékem místo smetany, místo octu použitý jablečný ocet a citron, místo cukru raw panela)
Svačinka:
- palačinky s domácí marmeládou bez cukru, přelité javorovým sirupem nebo medem (těsto na palačinky je ze špaldové mouky, vajíčka a ovesného mléka)
Večeře:
- farmářský bílý jogurt Hanáček
- kukuřičná placka s máslem a kozím sýrem
Pitný režim po celý den:
- čaj z nasušených bezových květů s medem a voda
Komentáře
postup
ReagovatDobrý den,
Napsal: Alžbětakrásná jídla! Klidně příště piště do závorky i zkrácený postup receptu :-). Já nejsem moc zběhlá ve vaření, pomohlo by mi to.
Díky :-)