Snídaně:
- domácí kváskový žitný chleba s domácí paprikovou pomazánkou (napřed v troubě propéct papriku a cibuli, poté papriku svléknout ze slupky a najemno nakrájet i s cibulí a smíchat s bio tvarohem a 2 lžícemi bílého jogurtu)
Svačinka:
- jahodové sušenky (viz. recept na pomerančové sušenky)
Oběd:
- zeleninová polévka s koprem;
- kuřecí medailonky na kurkumě s rýží a kokosovým mlékem
Svačinka:
- rýžová krupice s jahodami dochucená skořicí, raw kakaem a panelou (po výrobě rýžového mléka nám zůstala rozmixovaná syrová rýže, tak jsem ji z částí tohoto mléka povařila, přidala rozmixované jahody a pak klasicky dochutila, jak kdo má rád)
Večeře:
- krůtí řízečky bez oleje pečené v troubě s domácím kváskovým chlebem (maso jemně osolíme a obalíme v těstíčku ze špaldové mouky a vejce a poté v rozmixovaných kukuřičných lupínkách, na každý řízeček jsem dala kousíček másla, pak vložéme do předehřáté trouby s horkovzduchem a horním grilem na 170C dokud nezezlátnou, maso během pečení obracíme)
Pitný režim po celý den:
- roibos s medem a voda
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval.
Přidejte komentář